Ensemble lessen
foto: Hilde de Wolf met dank aan papa voor het creëren van dit beeldje

Ensemble lessen

 

Voor alle leerlingen is er de mogelijkheid deel te nemen aan het blokfluitensemble.

We spelen een uur meerstemmige muziek. De beginnende sopraanspelers spelen samen met de gevorderde alt- en tenorblokfluitleerlingen. In februari brengen we het resultaat ten gehore tijdens een concert.

 

Voor de wat gevorderden leerlingen bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan het blokfluitkwartet. Hierin spelen de verschillende blokfluiten van sopraan tot en met bas samen.

 

Voor de volwassen spelers is er het Delfts Blokfluitensemble. We spelen meer-stemmige werken voor sopraan-, alt-, tenor- en bas-, grootbas-, subbas-blokfluiten.

Werken uit de hoogbarok en dansen uit de 16e eeuw.

Op zaterdagochtend komen we bij elkaar, eens per 3 weken.

De kosten zijn € 40,00 exclusief 6% btw. voor 5 lessen.

 

Met mijn collega Sonja Gruys (sonjagruys.com) organiseer ik regelmatig Blokfluit-studiedagen. Lees er alles over op 3dblokfluitdag.wordpress.com.

 

16 t/m 22 juli 2018 ontmoet ik u graag op de zomercursus te KLOSTER FRENSWEGEN (Nordhorn Duitsland). Consort'99 organiseert haar tiende zomercursus. Reden om er een feestelijk tintje aan te geven. Come ye sons of art (Birthday Ode for Queen Mary) is de titel van de compositie die tijdens de zomercursus centraal zal staan.

Zie: www.consort99.nl

www.hildedewolf.com